Matka Veijalainen

PAKKASIA PAKOON ALMERIAAN

AURINKOINEN ALMERIA KUTSUU

6.-20.11.2018 | 15 päivää

Almeria on kaupunki Välimeren rannalla Andalusiassa, Kaakkois-Espanjassa. Se on samannimisen maakunnan pääkaupunki. Joku on joskus sanonut: ”Almeria on paikka, minne aurinko menee viettämään talvea”. Almerían ilmasto on kuiva ja aurinkoinen. Maakunnassa sijaitsee Euroopan ainoa hiekka-aavikko sekä Cabo de Gata-Níjarin luonnonpuisto. Almeríassa on kuvattu yli 500 elokuvaa, muun muassa westernejä Desierto de Tabernasissa noin 30 km:n päässä Almeríasta, jossa sijaitsee lavastettu Villin lännen kaupunki.

ROQUETAS DE MAR

On tunnettu eittämättä rannoistaan, sillä on 15 kilometriä Välimeren rantaviivaa. Kohde soveltuu hyvin kiireettömään lomailuun. Rantojen lisäksi Roquesta de Mar tarjoaa myös muitakin vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia sekä kulttuurikohteita. Roquetas de Mar sijaitsee n. puolen tunnin ajomatkan päässä Almerian kaupungista.

HUONEISTOHOTELLI BAHIA SERENA**** 

Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla noin 3min kävelymatkan päässä Serena-rannasta. Keskustaan noin 4 km. Golf-kentälle noin puoli kilometriä. Kaikista huoneista on merinäköala. Hotellissa on sauna, ilmainen wifi, uima-allas ja sisäuima-allas.

http://www.bahiaserena.es/en/

Matkan hinta 1.345€ / hlö, 1hh lisä 340€

Hinta sisältää:   

  • Lentomatka Helsinki – Alicante – Helsinki Norwegian suoralla lennolla
  • 1 yön majoitus Alicanten hotellissa aamiaisella
  • Lentokenttäkuljetukset perillä kohteessa                              
  • 13 yön majoituksen Almeriassa Roquesta de Marissa tasokkaassa Huoneistohotelli Bahia Serena**** jaetussa 2-hengen yksiössä (yhdistetty olo- ja makuuhuone) puolihoidolla
  • Matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisähintaan                    

  • Muut kuin ylläolevat palvelut
  • Majoitus 1-hengen huoneistossa 340€ / hlö


MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018