Matka Veijalainen

Lentäen pakkasia pakoon Mallorcalle 2019

1.-27.3.2019, 27 päivää

Lähde kanssamme 2019 uutuus matkallemme vastaanottamaan kevät Mallorcan auringon alle! Mallorcalla on pitkä historia suosittuna lomakohteena ja viime vuosina tämä ihastuttava saari on uudelleen löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Saarella on paljon tarjottavaa niin aktiivilomailijalle, historiasta kiinnostuneelle kuin kulinaristillekin. Mallorcalla pääsee muun muassa pyöräilemään, patikoimaan ja golfaamaan. Palman kapeat kujat ja historialliset rakennukset henkivät aikaa jopa maurien valloitukseen saakka. Sollerin ihastuttavaan satamakaupunkiin pääsee Palman kaupungista vanhalla puisella junalla. Paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi tumbet, vihanneksista tehty paistos sekä yksinkertainen vaikka lounaaksi sopiva pa amb oli, leipää johon hierotaan parasta oliiviöljyä, tomaattia ja valkosipulia, leivän voi vielä päällystää paikallisella juustolla ja ilmakuivatulla kinkulla. Mallorcalla voi nauttia myös herkullisia etanoita, kanipataa ja luonnollisesti meren antimia. Paikalliset viinit ovat kokeilemisen arvoisia. Makeana herkkuna suositaan ensaimadaa, joko sellaisenaan tai hillolla ja kermalla täytettynä. Tällä matkalla koemme Välimeren kevään. Majoitumme mukavasti huoneistohotelliin, jossa halutessasi voit itse valmistaa ruokasi. Mallorcalla järjestämme lisämaksullisia retkiä, joissa pääset tutustumaan tähän hurmaavaan saareen ja ehkä vähän muistelemaan menneitä, onhan Mallorca ollut suomalaisten ensimmäisiä lomakohteita ulkomailla.

Hinta 1350€ / hlö / 2 hh, 1hh lisä 600 €

Merinäköalalisä 250€ / huoneisto

HINTA SISÄLTÄÄ:

 • Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla
 • Lennon Helsinki – Mallorca – Helsinki turistiluokassa
 • Hyvätasoisen huoneistohotellimajoituksen 2 hh
 • Aamiaiset koko matkan ajan
 • Matkanjohtajan palvelut

LISÄMAKSULLISIA RETKIÄ

 • Puolipäiväretki Palma de Mallorcaan 25€
 • Valldemossa ja La Granja 40€
 • Paikalliset markkinat 20€
 • Puerto Sóller, Sóller ja historiallinen junamatka 65€
 • Helmitehdasvierailu ja Lohikäärmeluolat 40€
 • Viinitilavierailu sis. maistiaiset 35€
 • Son Amar illanvietto sis. illallisen ja esityksen 80€

MATKAOHJELMA

1. pv HELSINKI-MALLORCA

Tapaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta lennämme aurinkoiseen Palmaan. Palma de Mallorcan lentokentältä on kuljetus huoneistohotelliimme.

2-27. pv MALLORCA

Nyt on hyvää aikaa nauttia Mallorcan keväästä. Täällä halukkaat voivat lähteä patikoimaan tai pyöräilemään, golfaajille varaamme peliaikoja ja halukkaita autamme auton vuokrauksessa. Voitte viettää omatoimista lomaa ja valmistaa itse unelmienne illalliset, vaikka paikallisista meren antimista. Aamiaiset kuuluvatmatkan hintaan. Lomapäivinä järjestämme retkiä Mallorcan kiinnostaviin kohteisiin. Loman alkupäivinä teemme retken Palman kaupunkiin, jossa tutustumme muun muassa upeaan La Seun katedraaliin. Vierailtuamme yhdessä Palmassa, on myöhemmin helppo lähteä omin päin tutustumaan tähän ihastuttavaan ”pikku Barcelonaksikin” kutsuttuun kaupunkiin. Retkillämme tutustutaan myös saaren vuoristoiseen osaan ja vieraillaan suloisessa Valldemossan kylässä. Mallorca on tunnettu helmikoruistaan ja retkipäivien aikana pääsemme tutustumaan myös helmien valmistukseen. Saaren salaisuudet tulevat tutuksi tippukiviluolissa ja tietenkin jonain päivänä vieraillaan myös paikallisilla markkinoilla.

28. pv MALLORCA - HELSINKI

Tänään suuntaamme lentoasemalle ja lennolla kohti Helsinkiä ja kotimatkamme voi alkaa.


MatkaOpas 2018

Lue uusin matkaoppaamme ja tutustu nopeasti matkatarjontaamme

Voit myös tilata paperisen MatkaOppaan kotiisi helposti.

LUE TÄSTÄ UUSI
MATKAOPAS 2018